tappaintehoppet

Alla inlägg under juni 2015

Av Wilma - 5 juni 2015 14:22

Dubben var jättefin idag. Var ganska seg men var ändå lyhörd. Efter snabbjobbet gick jag ut med honom så att han skulle få soltorka lite. Det var väldigt uppskattat eftersom att han fick äta gräs samtidigt.



Min lillasyster red Precis idag. När vi gick ut från stallet var han jättestel, men det släppte ganska snabbt och efter det blev han pigg. De fick även gå över on bom och trava över den. Det var väldigt uppskattat av såväl häst som ryttare.

Av Wilma - 5 juni 2015 08:17

Första dagen av sommarlovet spenderas såklart i stallet. Dubb ska skos och sedan gå ett snabbjobb. Han var riktigt fin i senaste jobbet, så vi hoppas på samma sak nu.

Av Wilma - 4 juni 2015 14:35

En kompis som jag inte har träffat på länge kom fram helt random när jag väntade på bussen och började prata med mig. Jag tror inte ni förstår hur glad jag blev. Jag menar, det betyder att han kommer ihåg mig och det för mig jätteglad.



Nu ska jag göra mig fin för avslutningen och sedan bara njuuuuta av sommarlovet.

Av Wilma - 4 juni 2015 08:18

Sista dagen i skolan idag! I kväll slutar vi och det ska bli så himla skönt! Under själva skoldagen ska vi titta på film och äta glass. Ja, det var jag som bestämde det där med glass. Dock verkar alla i klassen vara med på det där med glass, så efter lunch ska hela klassen bege sig mot Slagsta glass för att äta så mycket glass som möjligt.
Ha en bra dag och kom ihåg att den blir inte roligare än vad du gör den!

Av Wilma - 3 juni 2015 20:58

Till dig som uppfann alvedon: Tack. Min feber är nu borta (eller jag ligger på 38,1 men det är typ ingen feber) och imorgon drar jag till skolan, äter glass och drar sedan hem. På kvällen är det avslutning och sen slipper jag skolan i 11 veckor! Stallet väntar hela sommaren och Dubben ska tränas. Dessutom är vi involverade i en sak som jag inte får berätta än, men när jag väl får det, kommer ni få veta

Av Wilma - 3 juni 2015 08:49

Nej nej nej och nej. Är det något jag hatar så är det feber. Och det har jag fått nu. Skolavslutningen är imorgon och här ligger jag med 39 graders feber. Som om inte det skulle vara tillräckligt har även min röst försvunnit helt... Och jag står verkligen inte ut med att vara helt tyst, för jag är den som låter och syns mest. Nej, det här är verkligen inte min grej. Jaja, min vän ringde från skolan och jag kunde knappt prata med honom, så vi var tvungna att skicka sms. Uppdateringen idag kommer inte vara den bästa, för jag kommer troligtvis sova hela dagen.

Svaret från min lärare..

Av Wilma - 2 juni 2015 07:59

Jag vaknade för ungefär en halvtimme sen och det var verkligen skönt att få sova ut! Idag ska klassen vara på ett område med massor av "stationer" och leka av sig. Tror nog att jag är mest pepp av alla.. Nej men sånt här är verkligen min grej, att leka och gå all in för något.

Av Wilma - 1 juni 2015 22:04

Imorgon har jag sovmorgon. Det är den första på hela terminen så det är välbehövligt. Imorgon ska vi bara leka med klassen och ha vattenkrig. Killarna i klassen kan ju räkna med att de ska bli blöta.

Presentation

Vad roligt att just Du hittade hit. Här kommer du hitta det mesta om livet. Jag har 3 hästar så ni du kommer även få höra om alla mina flygturer med dom.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards